Zoeken op

Zoeken op

Alles

Webinar | Succesvol ondernemen in het buitenland

Op dinsdag 9 mei om 19.30 uur stond De Talks in het teken van het thema: ‘Succesvol ondernemen in het buitenland’. Bekijk het webinar nu terug!

Aanmelden consult of whitepaper
Webinar ondernemen buitenland

Succesvol ondernemen in het buitenland

Denk je er als ondernemer over om te gaan exporteren, overweeg je om een buitenlandse vestiging te openen of om een bedrijf over te nemen in het buitenland? Heb je een opdracht waarvoor je een aantal van je Nederlandse medewerkers een tijdje in het buitenland wilt laten verblijven? Dan krijg je te maken met de verschillende uitdagingen van internationaal ondernemen. Hoe zorg je in het buitenland voor een goede administratie en voorkom je dat je fiscaal de verkeerde keuzes maakt? Wat is voor jou als ondernemer de meerwaarde van een accountant met een internationaal netwerk? Waar moet je op letten bij fiscale emigratie? Hoe onderneem je succesvol in het buitenland? En hoe start je in het buitenland? We gingen daarover in gesprek met Dennis Mes en Erwin Morriën.

Deze Talks terugkijken? Bekijk hieronder de video of lees het uitgebreide verslag.

Terugkijken webinar

Dennis Mes – Adviseur MKB

Dennis is accountant binnen de internationale praktijk van Moore MTH. Als accountant heeft Dennis ruime ervaring met binnenlandse en vooral buitenlandse relaties. Hij is zeer goed op de hoogte van de wensen, verwachtingen en eisen die buitenlandse accountants en relaties hebben of stellen. Daardoor kan hij uitstekend adviseren over de internationale regels omtrent administraties, boekhouden en jaarrekeningen.

Dennis Mes
Erwin Morrien

Erwin Morriën – Internationaal fiscaal jurist

Als internationaal belastingadviseur is Erwin gespecialiseerd op het gebied van internationale vraagstukken, zoals fiscale emigratie, belastingverdragen en grensoverschrijdend werken en ondernemen. Als adviseur heeft hij meer dan 20 jaar ervaring met het helpen en adviseren van nationale en internationale relaties. Erwin publiceert regelmatig over internationale belastingvraagstukken en is actief betrokken bij het internationale netwerk Moore Global.