Zoeken op

Zoeken op

Alles

Najaarsevents 2022

De komende maanden hebben wij een veelzijdig aanbod van (online en fysieke) najaarsevents voor jou klaarstaan. Daarom hebben wij voor jou een overzicht gemaakt, zodat jij je als eerste aan kunt melden!

Najaarsevents
Boekhouding

De Talks – 6 september – Boekhouding uitbesteden, focus op ondernemen!

Vaak heb jij als ondernemer wel een gevoel over hoe het gaat met jouw bedrijf. Hoe match je dit onderbuikgevoel met de werkelijke cijfers? Het beschikken over de juiste managementinformatie is hiervoor essentieel. Door het optimaal inrichten van de financiële processen, til jij jouw onderneming naar een hoger plan.

Daarover gaan wij in gesprek met Chris Spaaij en Kimberley Bos van Moni, tijdens De Talks van september! In 45 minuten voorzien de sprekers je van relevante informatie die jou als ondernemer verder kan helpen om jouw bedrijf succesvol te laten groeien en op volle kracht te laten zijn.

Klik hier voor meer informatie of meld je direct gratis aan!

Prinsjesdag Webinar – 21 september

Prinsjesdag vindt dit jaar plaats op dinsdag 20 september. Daarom nodigen wij jou graag uit op woensdag 21 september om 19.30 uur voor een speciaal Prinsjesdag Webinar. We gaan tijdens de uitzending in op de nieuwe plannen van het kabinet en de aandachtspunten voor bedrijven en ondernemers.

Klik hier voor meer informatie of meld je direct gratis aan voor dit Webinar!

Prinsjesdag
ESG

De Talks – 4 oktober – ESG, wat moet je ermee?

ESG moet verankerd zijn in jouw strategie en organisatiedoelstellingen, er moet beleid op gemaakt worden én aandacht aan geschonken worden in de jaarverslaggeving. Vanaf 2024 wordt dit verplicht voor beursgenoteerde bedrijven en tot 2027 wordt ernaar toegewerkt om dit te verplichten voor alle ondernemingen wereldwijd.

Kortom: een belangrijk thema voor jou als ondernemer of directeur om mee aan de slag te gaan! Wij behandelen dit thema tijden De Talks van oktober.

Klik hier voor meer informatie of meld je direct gratis aan!

Informatieavonden ESG – oktober/november 2022 (Live event)

Naast De Talks over ESG, organiseren wij op verschillende vestigingen van Moore MTH informatieavonden over dit belangrijke thema.

Wil je weten wanneer er een informatieavond op een vestiging bij jou in de buurt georganiseerd wordt? Klik dan hier voor meer informatie en meld je direct gratis aan!

ESG
Bedrijfsovername

Bedrijfsovername – 11 oktober 2022 – Moore MTH Lelystad (Live event)

Of je nu ondernemer bent met je eigen bedrijf of directielid van een onderneming; iedere dag komen er kansen voorbij om een overnamekandidaat te vinden of om jouw onderneming te laten groeien door overnames.

Op 11 oktober bespreken 4 specialisten, op onze vestiging in Lelystad, de meest relevante zaken die spelen bij een bedrijfsovername op het gebied van fiscaal recht, advocatuur en corporate finance. Zij vertellen jou vanuit hun eigen vakgebied over kansen, valkuilen en de weg naar een goede bedrijfsovername.

Klik hier voor meer informatie of meld je hier direct aan!

De Werkgeversdag – 3 november 2022 – Preventie en gevolgen van ziekteverzuim (Live event)

De 11e editie van ons jaarlijkse live event in Zwolle gaat – naast relevante en actuele onderwerpen ten aanzien van personeel en salaris – dieper in op het thema ‘Preventie en gevolgen van ziekteverzuim’.

Hoe zet je als organisatie effectief in op preventie en hoe beperk je de gevolgen van verzuim? Over jouw mogelijkheden, rechten en plichten als werkgever gaan wij met diverse specialisten in gesprek. Onderwerpen die aangesneden worden, zijn o.a. situatieve arbeidsongeschiktheid & mediation, compensatieregeling transitievergoeding en loondoorbetalingsverplichting.

Klik hier voor meer informatie of meld je direct aan om aanwezig te zijn bij dit live event!

Werkgeversdag 2022
Eindejaarstips

De Talks – 1 november – Eindejaarstips 2022

In november is het weer tijd om terug te blikken op het jaar én alvast vooruit te kijken. Tijdens De Talks van 1 november geven wij jou als ondernemer Eindejaarstips waarmee je nu alvast aan de slag kunt gaan om het volgende jaar goed voorbereid in te gaan!

In ongeveer 45 minuten geven de sprekers jou tips, die jou en jouw onderneming verder kunnen helpen. Zorg ervoor dat jij er bij bent en meld je nu gratis aan!