Zoeken op

Zoeken op

Alles

Aanmelden Webinar

Meld je aan voor de komende webinars. Klik hieronder.

Webinar terugkijken

Wil je een webinar terugkijken? Klik dan hieronder.

Prinsjesdag webinar

Prinsjesdag webinar

Woensdag 20 september om 19.30 uur vond ons jaarlijkse Prinsjesdag webinar weer plaats!

Wij gingen tijdens ons jaarlijkse webinar in op de plannen en aandachtspunten van het kabinet voor ondernemers en bedrijven. Tijdens dit webinar deelden de sprekers waardevolle informatie en tips die jou en jouw onderneming kunnen helpen.

Kijk het webinar terug!

Succesvol ondernemen in het buitenland

Op dinsdag 9 mei om 19.30 uur stond De Talks in het teken van het thema: ‘Succesvol ondernemen in het buitenland’.

Je wilt als ondernemer zaken gaan doen in het buitenland. Maar waar begin je dan? Hoe start je in het buitenland? En waar moet je als ondernemer op letten? Wat zijn de valkuilen en waar liggen juist kansen? Hierover gingen we in gesprek tijdens De Talks van mei.

Kijk het webinar terug!

 

 

Webinar ondernemen buitenland
webinar april

Belastingheffing bij overlijden

Op dinsdag 4 april om 19.30 uur stond De Talks in het teken van het thema: ‘Belastingheffing bij overlijden’.

En overlijden is nooit leuk. Te veel belasting betalen ook niet. Hoe kun je voorkomen dat het te veel is? Wat kun je regelen zodat je jouw nabestaanden financieel verzorgd achterlaat? Het inwinnen van advies over de fiscale gevolgen bij overlijden, het maken van een financiële planning en het opstellen van een testament geeft rust en duidelijkheid. Voor jezelf. Voor jouw partner. Én voor jouw kinderen. Zolang je leeft en ook daarna.

Kijk het webinar terug!

 

Hoe vind je een passende financiering voor jouw bedrijf?

Dinsdag 7 maart om 19.30 uur ging De Talks over: ‘Hoe vind je een passende financiering voor jouw bedrijf?’

Het is vaak een uitdaging om plannen gefinancierd te krijgen. Waar moet je zijn? En waar juist niet? Hoe presenteer je jouw plannen succesvol aan potentiële financiers? Dat bespreken we in ons webinar.

Kijk webinar terug!

passende financiering voor jouw bedrijf
webinar bedrijfsgroei

Grip op jouw bedrijfsgroei

Dinsdag 7 februari om 19.30 uur stond De Talks in het teken van: ‘Grip op jouw bedrijfsgroei’.

Als ondernemer wil je van jouw onderneming een succes maken. Vaak is dat een gezonde groei en een stukje vakwerk van jouzelf. Keerzijde van de (snelle) groei is dat dit ook wel eens gepaard gaat met ‘pijntjes’ en uitdagende, complexe vraagstukken. Iedere levensfase van een onderneming kent zijn eigen problematiek en aandachtspunten. Ongeacht in welke branche je actief bent.

Wil je dit webinar terugkijken? Klik dan hier!

Groei van jouw onderneming door data en inzichten

Dinsdag 6 december om 19.30 uur staat De Talks in het teken van Groei van jouw onderneming door data en inzichten.

Als ondernemer kom je van alles tegen in de groei van je bedrijf. Elke fase heeft zijn eigen uitdagingen. Daarom is het belangrijk dat processen op orde zijn om data betrouwbaar te laten zijn. Denk hierbij aan managementinformatie voor stakeholders. Maar ook ESG-vraagstukken die vanuit data behandeld kunnen worden. Hoe kan procesoptimalisatie en de juiste data inzichten geven waardoor jouw onderneming kan groeien?

Wil je dit webinar terugkijken? Klik dan hier!

Eindejaarstips

Eindejaarstips webinar

Dinsdag 1 november om 19:30 uur staat De Talks in het teken van onze Eindejaarstips aan jou als ondernemer. Met welke praktische tips kun jij nu al aan de slag, om het volgende jaar goed voorbereid in te gaan?

Wil je dit webinar terugkijken? Klik dan hier!

ESG

ESG moet verankerd zijn in jouw strategie en organisatiedoelstellingen, er moet beleid op gemaakt worden én aandacht aan geschonken worden in de jaarverslaggeving. Vanaf 2024 wordt dit verplicht voor beursgenoteerde bedrijven en tot 2027 wordt ernaar toegewerkt om dit te verplichten voor alle ondernemingen wereldwijd.

Kortom: een belangrijk thema voor jou als ondernemer of directeur om mee aan de slag te gaan! Hierover gingen wij in gesprek met Peter Kok en André van ’t Hof tijdens De Talks van oktober.

Wil je dit webinar terugkijken? Klik dan hier!

ESG
Prinsjesdag

Prinsjesdag webinar

Dinsdag 20 september was het weer zover: Prinsjesdag! Op woensdag 21 september gingen wij tijdens een webinar in op de nieuwe plannen en de aandachtspunten voor bedrijven en ondernemers.

In ongeveer 60 minuten gaven de sprekers jou meer informatie en tips, die jou en jouw onderneming kunnen helpen.

Wil je dit webinar terugkijken? Klik dan hier!

Boekhouding uitbesteden

Vaak heb jij als ondernemer wel een gevoel over hoe het gaat met jouw onderneming. Hoe match je dit onderbuikgevoel met de werkelijke cijfers? Het beschikken over de juiste managementinformatie is hiervoor essentieel. Door het optimaal inrichten van de financiële processen, til jij jouw onderneming naar een hoger plan. Daarover gingen wij in gesprek met Chris Spaaij en Kimberley Bos van Moni, tijdens De Talks van september!

In 45 minuten gaven de sprekers je van relevante informatie die jou als ondernemer verder kan helpen om jouw bedrijf succesvol te laten groeien.

Wil je dit webinar terugkijken? Klik dan hier!

Boekhouding
Bedrijf verkopen aan het management

Bedrijf verkopen aan het management

Je vindt continuïteit van je onderneming belangrijk, maar je bent zelf nog niet toe aan een volledige (strategische) verkoop. Dan is de verkoop van een deel van de aandelen aan het management een prima mogelijkheid. Daarmee bind je één of meer key managers aan de onderneming en realiseer je een aantal belangrijke doelstellingen. Een goed doordacht proces is hierbij wel van groot belang.

Welke (fiscale) aandachtspunten zijn belangrijk bij dit proces? En welke doelstellingen kun je als ondernemer hierbij realiseren? Daarover gingen wij in gesprek tijdens De Talks van juni!

Wil je dit webinar terugkijken? Klik dan hier.

Meer grip op HR- en salarisadministratie

Geen tijd verliezen aan randzaken, maar doen waar je goed in bent: ondernemen! Moore MTH biedt de oplossing met slimme HR Tools. Denk hierbij aan digitale personeelsdossiers, het genereren van arbeidsovereenkomsten of een goede verlofregistratie.

Wist je dat Moore MTH ook behulpzaam kan zijn met het aanbieden van HR-ondersteuning, zoals het begeleiden van re-integratietrajecten en reorganisaties of het opstellen van een personeelsreglement? Daarover gingen wij in gesprek tijdens De Talks van 3 mei!

Wil je dit webinar terugkijken? Klik dan hier.

Meer grip op HR- en salarisadministratie.
Internationaal zakendoen

Internationaal zakendoen: waar moet je op letten?

Je doet als ondernemer internationaal zaken, je wilt vanuit het buitenland in Nederland een bedrijf vestigen, of je bent een Nederlands bedrijf dat in het buitenland handel wil drijven? Dan komt er veel op je af!

Waar moet je op letten als ondernemer als je internationaal zaken gaat doen? Daarover gingen wij in gesprek tijdens De Talks van 5 april!

Wil je dit webinar terugkijken? Klik dan hier.

Verantwoordingen en aandachtspunten voor de zorgsector

De zorg komt tegenwoordig bijna dagelijks in het nieuws vanwege Covid-19. Een belangrijke situatie, maar de zorgbranche is natuurlijk nog groter dan dit onderwerp. Zorgaanbieders leveren het hele jaar zorg aan haar cliënten en deelnemers. Dit wordt met maatschappelijke gelden bekostigd, waarvan zorgkantoren, overheden en zorgverzekeraars in het nieuwe jaar verantwoordingen verwachten. Voor zorgaanbieders een jaarlijks terugkerende situatie, die veel tijd, aandacht en misschien ook wel frustraties opleveren. Waar moeten zorgaanbieders nu rekening mee houden bij de verantwoordingen?

Wil je dit webinar terugkijken? Klik dan hier.

Verantwoordingen en aandachtspunten voor de zorgsector
Preventie en verzuim

Preventie van verzuim

Focus op preventie van verzuim zorgt niet alleen voor kostenbesparing, maar zorgt ook voor gezonde, tevreden en gelukkige medewerkers. Hierdoor stijgt productiviteit en bevlogenheid. Voor jou als ondernemer een belangrijk thema. Werknemers zijn immers het werkkapitaal, hun welbevinden is daarom een groot goed voor jou en jouw bedrijf.

Wil je dit webinar terugkijken? Klik dan hier.

Eindejaarstips 2021

Dinsdag 2 november om 19.30 uur staat de Moore MTH talks! in het teken van onze Eindejaarstips aan jou als ondernemer. Met welke praktische tips kun jij nu al aan de slag, om het volgende jaar goed voorbereid in te gaan?

In ongeveer 45 minuten geven onderstaande sprekers tips, die jou en jouw onderneming kunnen helpen.

Wil je dit webinar terugkijken? Klik dan hier.

Eindejaarstips 2021

Moore MTH Werkgeversdag

Sinds 2012 organiseert Moore MTH de Werkgeversdag voor werkgevers, HR-professionals en salarisadministrateurs. De Werkgeversdag is een uitgelezen moment om onze relaties bij te praten over relevante en actuele onderwerpen ten aanzien van personeel en salaris.

Dit jaar alweer de 10e keer dus reden voor een extra bijzondere jubileumeditie!

Wil je dit webinar terugkijken? Klik dan hier.

Omgaan met de nasleep van de coronacrisis

Als ondernemer ben jij steeds actiever bezig met het tijdperk na corona. Dat brengt uitdagingen met zich mee, zoals bijvoorbeeld het terugbetalen van de overheidssteun (NOW, TLV, etc).

Tijdens deze Moore MTH talks gaan we dieper in op vragen als:

  • Wanneer moeten de belastingschulden worden terugbetaald?
  • Is er maatwerk mogelijk?
  • Komt er kwijtschelding van schulden?

Wil je dit webinar terugkijken? Klik dan hier.

Omgaan met nasleep coronacrisis

Prinsjesdag webinar 2021

Prinsjesdag vindt dit jaar plaats op dinsdag 21 september. Daarom nodigen wij jou graag digitaal uit op woensdag 22 september om 19.30 uur voor een speciaal Prinsjesdag webinar. We gaan tijdens de uitzending in op de nieuwe plannen van het kabinet en de aandachtspunten voor bedrijven en ondernemers.

In ongeveer 60 minuten geven de onderstaande sprekers jou meer informatie en tips, die jou en jouw onderneming kunnen helpen.

Wil je dit webinar terugkijken? Klik dan hier.

Duurzaam ondernemen: voorbeelden & verplichtingen in de toekomst

Aanvang: 7 september 2021 om 19.30 uur 

Verduurzaming is inmiddels niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Bij veel bedrijven staat het op de agenda en wordt er structureel aandacht aan besteed. De urgentie om hiermee aan de slag te gaan, wordt ook door wet- en regelgeving onderstreept. Naast alle verplichtingen die er zijn – of nog komen – is het natuurlijk ook een kans om je onderneming succesvol te maken.

Wil je dit webinar terugkijken? Klik dan hier.

Ondernemer bedrijfsoverdracht

Hoe vind ik een opvolger voor mijn onderneming?

Aanvang: 1 juni 2021 om 19.30 uur 

Hoe vind ik een opvolger voor mijn onderneming? Iedere ondernemer krijgt – vroeg of laat – te maken met bedrijfsopvolging. Bij het zoeken naar de juiste opvolger voor jouw onderneming komen er veel vragen op je af. Als het gaat om het ‘verkoop-klaar’ maken van jou als ondernemer én jouw organisatie, zijn er tal aandachtspunten. Die focussen zich bijvoorbeeld op de juridische- en fiscale structuur, financiën, maar ook op de zachtere kanten zoals het mentale aspect.

Wil je dit webinar terugkijken? Klik dan hier.

‘Liefde is… continuïteit van mijn gezin en bedrijf’

Aanvang: 11 mei 2021 om 19.30 uur 

Ondernemers werken zich vaak een slag in de rondte, maar wat gebeurt er met je naasten en je bedrijf als jou iets overkomt? Een belangrijk thema voor jou, als ondernemer of directeur!

Voor iedereen stopt het een keer. Maar stel nu dat het morgen stopt, wat gebeurt er dan eigenlijk? Hoeveel eigen vermogen blijft er over als je nu zou overlijden? Wat kun je nu doen om je naasten zo verzorgd mogelijk achter te laten op zakelijk gebied? Binnen Moore MTH noemen wij dit de Liefdestest.

Want liefde is: staan voor je gezin én bedrijf!

In ongeveer 45 minuten geven de volgende sprekers jou handvatten en tips, die jou en jouw onderneming kunnen helpen.

Wil je dit webinar terugkijken? Klik dan hier.

Liefde is... continuïteit van mijn gezin en bedrijf
Ondernemer, werk privé balans

‘Werk-privébalans voor ondernemers en directeuren’

Aanvang: 6 april 2021 om 19.30 uur

Werk jij je vaak een slag in de rondte? Het combineren van de aansturing en groei van je bedrijf met een gelukkig leven thuis, doet een sterk beroep op je verantwoordelijkheid, veerkracht en doorzettingsvermogen. Hoe ga jij hiermee om en hoe vind je de juiste balans? Dit zijn belangrijke thema’s voor jou, als ondernemer of directeur! Daarom richten wij ons tijdens de Moore MTH talks! van 6 april op dit onderwerp.

In ongeveer 45 minuten geven de interessante sprekers tips, die jou en jouw onderneming kunnen helpen.

Wil je dit webinar terugkijken? Klik dan hier.

Evenementen

Webinars Moore MTH

Wij organiseren elke maand voor ondernemers en bedrijven webinars om je op de hoogte te houden van actuele thema’s, wet- en regelgeving en maatschappelijke vraagstukken.

Heb je suggesties, vragen en/of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via:

Wij staan voor je klaar.

Beluister de podcast-versie van De Talks
Wil je meer weten over onze evenementen?
Webinar set up