Zoeken op

Zoeken op

Alles

Corporate Finance

Financieren

De wereld verandert snel. Dat geldt ook voor de rol van banken na de crisis. Strengere regels en aangepaste wetgeving maken dat veel financiële instellingen behoedzamer zijn geworden in hun kredietbeleid. Voor veel alternatieve financiers liggen er juist kansen in de huidige markt. Crowdfunders, Kredietunies en investeringsfondsen schieten als paddenstoelen uit de grond. Voor jou als ondernemer ontstaan naast de reguliere banken talrijke nieuwe opties om je plannen te financieren.

Hierdoor is de vraag naar deskundige begeleiding en advies omtrent financieringen gestegen. Moore MTH kan je helpen om de kredietbehoefte inzichtelijk te maken en beter te begrijpen. Wij kennen de weg in het woud van aanbieders van geld. Met onze deskundigheid kunnen wij zorgen voor een optimale financiering van de onderneming.

Financieren

Hoe gaan wij helpen bij het financieren van jouw plannen?

Onze adviseurs helpen jou de financieringsoplossing te kiezen die het beste past bij jou en je bedrijf. We nemen het gehele aanvraagtraject uit handen zodat jij je kunt blijven concentreren op de reguliere bedrijfsvoering.

Indien nodig combineren we verschillende financieringsvormen tot de voor de onderneming meest geschikte financieringsmix. Je wensen, mogelijkheden en belangen staan daarbij centraal. Moore MTH wil ondernemers op strikt onafhankelijke basis de nodige alternatieven bieden.

Voor de ondernemer bevordert Moore MTH transparantie en concurrentie in financieringsland. Wij volgen alle relevante ontwikkelingen op de voet. Nieuwe toetreders, overheidsregelingen en/of innovatieve kredietvormen.

Wij geloven in maatwerk en persoonlijk advies. Elke onderneming is uniek. Samen met de ondernemer bekijken we welke financieringsopties haalbaar zijn. Dat kan een traditioneel bankkrediet zijn. Steeds vaker zoeken de adviseurs van Moore MTH naar creatieve mogelijkheden buiten de gebaande paden.

Op elke financieringsvraag bestaat een antwoord. Samen zetten we de mogelijkheden op een rijtje en maken de voordelen en nadelen van elke optie voor je inzichtelijk. De belangen en de realisatie van je plannen staan daarbij voorop.

Financieringsmanager

Heb je vragen over hoe je de financieringsstructuur verder kunt verbeteren of wil je advies/begeleiding bij de aanvraag van een financiering? Je kunt rekenen op een deskundige adviseur die de zaken kent en ze ook behartigt. Sleutelwoorden in onze dienstverlening zijn aandacht en betrokkenheid. Gekoppeld aan ervaring en ondernemerszin, betekent dat een alerte en flexibele dienstverlening.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of meld je aan voor een gratis intakegesprek