Zoeken op

Zoeken op

Alles

Internationaal

International Employment Desk

Grensoverschrijdende arbeid

Door de toenemende globalisering gaan ondernemingen zelf steeds meer grensoverschrijdend te werk en trekken zij medewerkers uit het buitenland aan, of zenden zij juist medewerkers naar het buitenland. Dit biedt ondernemers kansen, maar brengt ook risico’s met zich. Ondanks het toenemende internationale verkeer is het grensoverschrijdend tewerkstellen van medewerkers verre van eenvoudig.

Internationaal
International accountancy, moore Moore MTH

Praktische vragen

Bij grensoverschrijdende arbeid kom je voor een groot aantal praktische vragen te staan waar je snel en efficiënt antwoord op wilt hebben. Zo spelen onder andere de volgende vragen op het gebied van arbeidsrecht, loonbelasting, sociale zekerheid, pensioen respectievelijk salarisverwerking:

Moore MTH staat voor je klaar.

Binnen de Adviesgroep Personeel & Salaris zijn er adviseurs werkzaam op het gebied van de grensoverschrijdende aspecten van het arbeidsrecht, de loonbelasting, de sociale zekerheid en de salarisadministratie. De adviseurs werken nauw samen en zij zijn dan ook in staat om je van een volledig advies te voorzien op het gebied van grensoverschrijdende arbeid. Dit is van belang, omdat al deze deelgebieden in de praktijk ook met elkaar samenhangen.

Moore

MTH is lid van Moore, een toonaangevend wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants en advieskantoren met vestigingen in 105 landen. Hierdoor zijn we niet alleen in staat om je te adviseren vanuit Nederlands perspectief, maar ook om deskundige adviseurs uit andere landen te betrekken bij ons advies aan jou.

Gezien het grote belang van grensoverschrijdende arbeid hebben wij onze specifieke kennis op dit terrein gebundeld binnen de International Employment Desk van de adviesgroep Personeel & Salaris. Wil je ook een advies of gewoon eens vrijblijvend kennismaken met onze International Employment Desk? Neem dan contact met ons op!