Zoeken op

Zoeken op

Alles

Liefde is..

..staan voor je gezin en bedrijf.

Je staat er gelukkig niet altijd bij stil dat je weg kunt vallen door ziekte of een plotseling overlijden. Toch is het belangrijk om te weten of inspanningen en opofferingen dan niet vergeefs zijn geweest. Laat je iets moois achter met veel kansen en potentie of staat je familie met lege handen?

Moore MTH Liefdestest

Met de Moore MTH Liefdestest brengt jouw persoonlijke Moore MTH adviseur de financiële situatie na overlijden precies voor je in beeld. Zo weet je of dierbaren ook financieel in balans blijven als je er niet meer bent. Dit doen we in een aantal stappen.

Stappenplan

Besteed tijd en aandacht aan de toekomst van je gezin door samen met je partner na te denken over wat je tot nu toe hebt opgebouwd. Want liefde is … staan voor gezin en bedrijf!


Whitepaper: 5 mogelijke uitkomsten van de Liefdestest

Je valt weg als ondernemer. En dan? Kan het gezin door? Hoe gaat het met je bedrijf? Alle feiten en omstandigheden van dit moment halen we door dit treurige scenario heen.
Op basis van de wet- en regelgeving van dit moment levert dit een nieuwe situatie op. Zowel financieel, sociaal als organisatorisch.

Deze nieuwe situatie -benaderd vanuit een ‘worst case’- bespreken we met jou en jouw partner. In de gratis whitepaper deelt Olaf ten Hoopen alvast vijf mogelijke uitkomsten van de Liefdestest. Uitkomsten die we in de praktijk veel hebben gezien. Doe er jouw voordeel mee! Je kunt je ook aanmelden voor een gratis consultmoment. Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen contact op om een afspraak in te plannen.

 

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de privacy policy van Moore MTH.