Zoeken op

Zoeken op

Alles

Verbonden met Noordwijk

Moore MTH Noordwijk

Onze enthousiaste professionals zijn veelal actief in onze directe omgeving: Noordwijk, Katwijk, Rijnsburg, Leiden. Hier liggen onze ‘roots’, in de Duin- en Bollenstreek voelen wij ons thuis. Maar wij verleggen graag onze grenzen.

Bezoekadres
Jonckerweg 20
2201 DZ Noordwijk

Contact
[email protected]
+31 (0)71 409 0 409

Postadres
Postbus 197, 2200 AD Noordwijk

Moore MTH Noordwijk

We hebben iets te vieren!

Het gouden huwelijk van Hanneke van Leeuwen – De Mooy en Moore MTH

1 augustus is ze 50 jaar in dienst. Maar voor Hanneke van Leeuwen – de Mooy voelt het eerder als een gouden huwelijk. Ook al is het bedrijf (voorheen VDVDG) inmiddels aangesloten bij Moore MTH. “We zijn nog steeds dezelfde club met hetzelfde enthousiasme en dezelfde betrokkenheid en saamhorigheid. Een ‘mensenmens’ mentaliteit die heel bijzonder is in deze tijd.”

Lees hier meer over de ervaringen van Hanneke.

Ons DNA: de ondernemer centraal

Wij werken graag met ondernemende mensen, die met inzicht en toewijding werken aan succes. Echte ondernemers, die resultaat en kwaliteit als speerpunten zien, en tegelijk behoefte hebben aan zakelijke dienstverlening op basis van een persoonlijke band. Voor die ondernemers is Moore MTH Noordwijk de logische keus in accountancy, fiscaal en juridisch advies, corporate finance, salarisadministratie en HRM. Met passie voor het vak en het plezier om mee te bouwen aan de toekomst. Onze enthousiaste medewerkers gaan samen met jou op creatieve en kritische wijze aan de slag. Ons doel is om samen te werken aan een langdurige – vaak persoonlijke – relatie.

Wij kijken met je mee vooruit en ondersteunen je bij belangrijke keuzes voor de toekomst. Adviseren doen wij graag, ook in de meer complexe situaties. Onze advisering gaat van bedrijfsjuridisch advies, corporate finance tot estate planning. Wij zorgen voor een goede begeleiding bij kredietvraagstukken, bedrijfsopvolging en ook werkgeverszaken. Zo helpen wij je verder.

Wij voelen ons ‘meer dan thuis in de regio’ en zijn daarom graag betrokken bij uitdagende regionale initiatieven. Daarin maken wij gerichte keuzes, wij gaan voor sport, jeugd en cultuur. Wij zien onszelf als een actieve betrokken sponsor, en denken graag mee met de club of vereniging. Het samenwerken met klanten, relaties en collega’s staat hierin centraal. Met elkaar verbonden door de sponsoring.