Zoeken op

Zoeken op

Alles

Over ons

Wij worden Moore MTH

Op 15 januari 2022 gaan we als Moore MTH ons merk veranderen. We zullen voortaan door het leven gaan als Moore MTH.

We zijn al ruim twintig jaar onderdeel van het internationale netwerk van accountants en adviseurs: Moore Global. Zowel de naam van het netwerk als het logo zullen we voortaan gaan voeren in onze eigen naam. Net als de collega kantoren uit ons netwerk.

merkverhaal moore Moore MTH

Veranderende wereld

De wereld is klein geworden door grote wederzijdse afhankelijkheid, nieuwe technologie en moderne communicatie. Internationaal samenwerken en het bouwen van relaties is meer dan ooit een randvoorwaarde voor innovatiekracht, actuele kennis en kwalitatief goede ondersteuning van ondernemerschap. Daar geloven wij in.

Moore MTH

Daarom gaan wij vanaf 2022 zelfstandig verder onder de naam Moore MTH. Als lid van de Moore familie zijn we zowel lokaal, regionaal, nationaal als internationaal goed te herkennen als kennispartner en klankbord van ondernemers.

Om u te helpen succesvol te zijn in een veranderende wereld. Dat blijven we doen met een sterk team dat geïnspireerd is door ondernemerschap, liefde heeft voor het vak en plezier heeft met elkaar.

Samen relaties bouwen en waarde creëren.
Dat is wie we zijn. Dat is Moore MTH.

Geïnspireerd door ondernemerschap

Ondernemers zijn voor ons een vrolijke, positieve inspiratiebron. Gewend om hard te werken, tegenslag te overwinnen en open te staan voor verandering en ontwikkeling. Zo zijn wij ook.

Praktische zaken

De komende weken ziet u steeds vaker onze nieuwe kleuren en logo’s voorbij komen.

De formele bedrijfsnaam is aangepast naar Moore MTH B.V. Overige gegevens zoals ons bankrekeningnummer, handelsregisternummer etc. blijven ongewijzigd. U blijft zakendoen met hetzelfde bedrijf.

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Belastingadviseur
Junior manager audit
Personeel en arbeid