Zoeken op

Zoeken op

Alles

17 december, 2020

MT1000 onderzoek klanttevredenheid

We hebben iets te vieren! We zijn 2e van Nederland binnen de sector Accountancy. Ook dit jaar hebben we weer een hoge notering in de special van MT1000, hét onderzoek over de beste dienstverleners van Nederland 2020.

Lees het artikel
Klanttevredenheid staat centraal

Over het onderzoek

De MT1000 is het grootste onderzoek naar de kwaliteit en waardering van zakelijke dienstverleners. Het onderzoek wordt elk jaar gehouden onder ruim 5.100 zakelijke beslissers, uitgevoerd door de Universiteit van Amsterdam in opdracht van leiderschapsplatform MT. De uitkomsten van het onderzoek worden gepresenteerd in de speciale MT1000 uitgave van december 2020.

Geïnspireerd door ondernemers

Ter gelegenheid van onze 2e plaats voor klanttevredenheid gaf Olaf ten Hoopen, bestuursvoorzitter van Moore MTH, een mooi interview in het MT1000 magazine. ‘Geïnspireerd door ondernemers’ over aansluiten bij ondernemers, plezier en prestatie en groeiambitie. Bekijk het hele interview Geinspireerd door ondernemers.

“In onze groeiambitie zie je de kenmerken van onze klanten en de aansluiting bij onze mensen terug. We hebben drie manieren om naar Moore MTH te kijken: onze mensen, onze klanten en onze diensten. Goede mensen met de kwaliteiten van onze klanten zijn de sleutel tot groei!”

Bekijk de volledige lijst met de beste dienstverleners in de categorie accountancy hier.

Meer artikelen