Zoeken op

Zoeken op

Alles

Over Moore MTH

On the Move

Sportief bezig zijn met je collega’s, dat is niet alleen gezond maar vooral heel gezellig!

Door samen eens iets anders te doen dan werken, leer je elkaar nóg beter kennen. Daarom organiseren wij het hele jaar door ‘On the Move’ activiteiten. Dat zijn sportieve en afwisselende activiteiten waar alle collega’s aan mee kunnen doen.

Over ons
On the Move

On the Move

Meedoen aan de sportieve On the Move activiteiten betekent een kans om je collega’s op een andere manier te leren kennen. Daarnaast dragen wij bij aan het verhogen van de vitaliteit van onze medewerkers en samen bewegen versterkt de onderlinge band. Ieder jaar bieden wij een divers programma waarbij we rekening houden met de wensen van ons personeel. Laagdrempelig of uitdagend; voor ieder wat wils! Bekijk hier de video van wat On the Move te bieden heeft.

“Leuke evenementen en enthousiaste organisatie! Mooi om collega’s op een andere manier te leren kennen!”

Outdoor en adventure

Het was een geslaagde On the Move ochtend bij Dorhout Mees in Biddinghuizen. 60 collega’s reden op de quad en deden onze kernwaarde doelgerichtheid eer aan met kleiduifschieten, kogelschieten en pijl & boogschieten. Per onderdeel was er een prijs voor de winnaars.

Obstacle Run

Op zaterdag 8 oktober deden acht van onze sportieve collega’s en een aantal van hun vrienden mee met de obstacle run van Strong Viking in Spaarnwoude.

Obstacle run On the Move

Kantorenslag

Tien teams van Moore MTH streden actief tegen elkaar tijdens de Kantorenslag aan Zee om de felbegeerde bokaal! Team Audit was de winnaar hiervan. De zon scheen in Noordwijk waar onze collega’s touwtrekten, een lastige hindernisbaan de baas waren, een waterrace deden en katapultschoten.

Stormbaan On the Move
“Heel leuk om als starter de rest van Moore MTH te leren kennen.”

Racketsport

Maar liefst 50 collega’s waren samen aan het sporten bij Coronel Sports in Huizen. In een strak schema werd gewisseld tussen de verschillende racketsporten: squash, tennis, padel en beachtennis. Dankzij het mooie weer was het heerlijk om ook met  voeten in het zand te staan!

Leo_-_padel On the Move

Midgetgolf

80 collega’s gingen samen pannenkoeken eten en midgetgolfen in De Lage Vuursche! Heel veel lachende gezichten en collega’s die zich goed hebben vermaakt. Er was gezelligheid bij de afsluitende borrel en we troffen het met het weer.

Midgetgolf On the Move
“Ik vond het geweldig georganiseerd! Ik heb eigenlijk helemaal geen TIPS. Het was gewoon erg leuk en heb me goed vermaakt.”

Fietsdag

We kijken terug op een geslaagde Fietsdag. Op een zonovergoten zaterdag begonnen de collega’s met hun partners en kinderen bij Van der Valk Harderwijk met een kop koffie en iets lekkers. Na het welkomstwoord en de verdeling van de drie groepen (racefiets, mountainbike en gewone fiets) vertrok iedereen voor een mooie route over de Veluwe. De fietsdag werd met een heerlijke lunch gezamenlijk afgesloten.

Fietsdag On the Move

Schaatsen

Onze collega’s bonden de schaatsen onder in het Ijsstadion Thialf in Heerenveen. Voorafgaand aan het schaatsen genoten de collega’s van een overheerlijk stamppotbuffet.

 

Schaatsen_Thialf On the Move
“Geweldig zoals alles is/wordt georganiseerd; hoor hier bijna enkel positieve reacties over.”

Accountantsvoetbaltoernooi

Twee teams deden mee aan het Accountantsvoetbaltoernooi in Nieuwleusen! Beide teams streden voor de winst en de cup met de grote oren. Gelukkig hadden we een lange adem, want voor die winst moest voor beide teams gewacht worden tot de laatste wedstrijd!

Voetbal On the Move

Bowlen

Onze collega’s beleefden een leuk sportief uitje bij Bowling Almere. Bowling Almere is met haar 24 ‘White Lanes’ bowlingbanen, spectaculaire LED-verlichting in alle kleuren van de regenboog, misschien wel één van de mooiste bowlingbanen van Nederland. Voorafgaand aan het bowlen genoten de collega’s van een overheerlijk grillarrangement in het restaurant

Bowlen On the Move
Bowlen On the Move

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Kom werken bij Moore MTH!

Zoeken op

Zoeken op

Alle afstanden

Verfijn je zoekopdracht


Zwolle | Amersfoort | Amsterdam

Overig

Corporate Recruiter

28-40 uur per week

Emmeloord

Accountancy (AA)

Gevorderd Assistent Accountant

32-40 uur per week

Lelystad

Overig

Secretaresse

24-32 uur per week

Noordwijk

Accountancy (AA)

Beginnend assistent accountant

24-40 uur per week

Amersfoort, Amsterdam of Zwolle

Overig

Support specialist Exact Online | MONI

32-40 uur per week

Wat is jouw why

Meppel

Accountancy (AA)

Beginnend assistent accountant

24-40 uur per week

Zwolle

Overig

System administrator

32-40 uur per week

Zwolle

Overig

Data Engineer

32-40 uur per week

Emmeloord

Overig

System Administrator

32-40 uur per week

Emmeloord

Overig

Data Engineer

32-40 uur per week

Amsterdam

Accountancy (AA)

Zelfstandig assistent accountant MKB

32-40 uur per week