Zoeken op

Zoeken op

Alles

In memoriam: Reinoud Kleijer

Op 5 februari 2020 werden wij opgeschrikt door het bericht dat Reinoud Kleijer is overleden. Reinoud mocht slechts 37 jaar oud worden.

In memoriam Reinoud Kleijer

In 2013 kreeg Reinoud een donornier van zijn tante. Het was de 1.500ste niertransplantatie in het UMC. Vanaf dat moment ging het steeds beter met hem, tot hij in 2017 slecht nieuws kreeg. De nierfunctie verslechterde snel en zorgde voor diverse ziekenhuis opnamen en zelfs een operatie. In deze slechte gezondheidstijden bleef hij positief en werken in en aan Moore MTH.

Uiteindelijk had Reinoud een zeer beperkte nierfunctie en stond hij op de wachtlijst voor een nieuwe nier. Hij voelde zich nochtans goed en vorige week kreeg hij ook nog goede uitslagen van zijn doctoren. Zijn overlijden komt dan ook zeer onverwacht.

Reinoud is 18 jaar werkzaam geweest voor Moore MTH. Hij was een echte accountancy professional. Reinoud stond aan de wieg van onze werkwijzen in de accountantspraktijk. Hij was geen afgestudeerd accountant, maar zijn kennis van verslaggeving en data analyse was ongeëvenaard. Hij wordt geroemd door cliënten om zijn scherpe inzichten en analyses van data. In alle lagen van Moore MTH was Reinoud geliefd om zijn bijdrage aan kwaliteit, vaktechniek en automatisering. Hij was altijd bereid om te helpen door zijn specifieke kennis en liet anderen daarbij schitteren, daar kreeg hij energie van. Tot op het laatste moment is hij met de collega’s van Moore MTH Amersfoort voor cliënten aan de slag gegaan en heeft hij toegevoegde waarde geleverd.

Reinoud was een echte Moore MTH-er; open, eerlijk, een verbinder, altijd in contact met zijn collega’s, binnen  en buiten het werk.

Wij gaan hem enorm missen.