Zoeken op

Zoeken op

Alles

In memoriam

Op 1 maart 2021 is onze fijne sportieve collega, vriend en echte Moore MTH-er

René Hoogendijk

Op de leeftijd van 44 jaar, door een auto-ongeluk overleden.
Wij zijn geschokt en verslagen.
Onze gedachten zijn bij Chantal, Louise en Charlotte, de  familie en bij onze collega’s.

”Als iets niet meewerkt, spring ik wel gewoon over het hekje. Dan ga ik niet eerst het slot repareren”

Een eigen gezegde van René . Het typeert hem. Gericht op oplossingen, actie en altijd lekker enthousiast. De collega’s verder helpend als ze vastliepen. Als hij een afspraak had met een klant om iets op te leveren dan moest dat volbracht worden. Ook als hij daarvoor tot diep in de nacht aan de slag moest. Een betrouwbare accountant en adviseur.

In het Moore MTH-filmpje over onze cultuur en over wat je kunt bereiken bij Moore MTH speelt René de hoofdrol.

“Voor mij is Moore MTH anders dan andere partijen omdat je hier jezelf kunt zijn”, aldus René .

En zichzelf was René . Zowel bij zijn klanten als op kantoor. Hij liet zichzelf echt zien en horen. Een fijne vent.

Zijn passie voor het mountainbiken. Het verhalen vertellen in de pauzes. Vaak met een grappig feitje of opvallende quote erin. Over de uitvinder van de Airfryer uit Almere die wel helemaal binnen zou moeten zijn omdat er al 900 miljoen exemplaren van zijn verkocht of over kokosbrood dat maar door één bedrijf in Nederland wordt gemaakt.

René was vrijgevig en gul. Trakteerde graag op een bijzonder biertje. Bij voorkeur van Gulpener. Maar altijd oog voor nieuwe biersoorten. In zijn verhalen kwamen zijn twee meiden, dochters Louise en Charlotte, regelmatig voorbij. In de groepsapp van kantoor verschenen zelfs  filmpjes van de  twee dansende meisjes die bij Vrienden van Amstel Live uit hun dak gingen op de muziek van Armin van Buuren. Hij vertelde hoe trots hij op ze was. Hoe bijdehand ze konden zijn. Hij herkende zichzelf in hen en in hun jeugdigheid. Ook over zijn vrouw en familie was René altijd enthousiast. Hij sprak nooit verkeerd over een collega of een klant. Altijd een luisterend oor. Altijd positief.

René  verzorgde zichzelf goed. Netjes gekleed, bijpassende riem en schoenen. Super sportief. Zichzelf met precisie afbeulend in de sportschool. Alle voorgeschreven herhalingen uit het trainingsschema werden ook daadwerkelijk gedaan. Een fitte man van 44. Herkenbaar aan zijn loopje. Altijd hard en snel. Iedereen kon horen dat René  er aan kwam.

Als fietser zat René het liefst op de mountainbike. ’Pijn is tijdelijk,  afstappen voor altijd’’ zei hij dan altijd tegen zijn sportmaatje bij Moore MTH. In de afgelopen februari maand heeft hij meegedaan aan de Moore MTH virtuele Elfstedentocht op de racefiets. Vanuit het schuurtje op de tacx. Hij heeft de Elfstedentocht volbracht en zal hiervoor van de organisatie nog het Elfstedenkruisje ontvangen.

René is een jongen die niet gemist kan worden. Niet door zijn vrouw en kinderen en ook niet door de collega’s van Moore MTH. En toch zullen we dit verdriet moeten verwerken en op een of andere manier zijn positiviteit in ere gaan houden.

René bedankt voor je trots, voor je blijheid, voor je inzet, voor je spirit, voor je 20 jaar Moore MTH, voor al die keren dat jij het kantooruitje organiseerde (met een sportief tintje) en voor het goede voorbeeld dat je gaf aan je collega’s.

Wij zijn trots op jou.