Zoeken op

Zoeken op

Alles

Kennisgroepen

Agro

Agri & Foodsector en de sector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen zijn beiden belangrijke sectoren binnen de economie en behoren tot de top 10 sectoren van Nederland.

Beide sectoren kennen in Nederland een lange en rijke traditie. Nederlandse agrariërs zijn voorlopers in deze sectoren. Nederland is wereldwijd een belangrijke exporteur van agrarische producten. Nederland telt ruim 55.000 agrarische ondernemingen. Veruit het grootste deel wordt gevormd door de graasdierbedrijven, gevolgd door akkerbouw en (glas)tuinbouw.

Alle kennisgroepen
agrarische landbouw

De branche

Agri & Foodsector en de sector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen zijn beiden belangrijke sectoren binnen de economie en behoren tot de top 10 sectoren van Nederland. Beide sectoren kennen in Nederland een lange en rijke traditie. Nederlandse agrariërs zijn voorlopers in deze sectoren. Nederland is wereldwijd een belangrijke exporteur van agrarische producten. Nederland telt ruim 55.000 agrarische ondernemingen. Veruit het grootste deel wordt gevormd door de graasdierbedrijven, gevolgd door akkerbouw en (glas)tuinbouw.

Kort gezegd heb je als ondernemer in de Agrosector met genoeg ontwikkelingen te maken waar je rekening mee moet houden, maar welke zeker ook kansen bieden. Wij als Moore MTH zijn graag een klankbord voor jou en je agrarisch bedrijf. Zo zijn er verschillende (belasting)zaken waar je rekening mee moet houden. De Belastingdienst heeft een overzicht gemaakt op de webpagina Landbouw. De webpagina is hier te bekijken. Gebruik deze informatie vooral en laat ons voor je uitzoeken wat van toepassing is en op welke wijze.

Verder worden er actuele thema’s en ramingen van de landbouwsector bijgehouden door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De webpagina is hier te bekijken.

 

”Je bent agrarisch ondernemer. Je hebt passie voor je bedrijf. Wij zorgen voor de professionele ondersteuning”

Moore MTH

Kennisgroep Agro

Om jou, als agrarisch ondernemer, zo passend mogelijk van dienst te zijn, heeft Moore MTH de kennisgroep Agro. In deze kennisgroep zijn alle disciplines vertegenwoordigd die voor jou samen het beste klankbord vormen. Zo kunnen wij je van dienst zijn op onderstaande gebieden:

Accountancy

Belastingadvies

Overnamebegeleiding

• Persoonlijk financieel advies

• Advisering, op de volgende vlakken;

Brochures

Agro nieuwsbrieven

Klik hieronder op de link om een Agro nieuwsbrief te downloaden.

Contact

Neem contact op met de Kennisgroep Agro via het telefoonnummer: 0527 613841.

Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een adviseur, stuur ons gerust een e-mail.

Wij staan voor je klaar.


Ontmoet onze specialisten

Frans Jansen

Frans Jansen

Adviseur Agro – Regio Flevoland

E-mail 

Janine de Kleine

mr. Janine de Kleine-Brink

Adviseur Agro – Regio Flevoland

E-mail

 

Arjen Groen

Arjen Groen AA

Adviseur Agro – Regio Flevoland

E-mail

Jantina ten Napel

Jantina ten Napel

Adviseur Agro – Regio Meppel

E-mail


Wil je persoonlijk advies?

Als full service financieel advieskantoor helpen wij jou bij alle financiële en fiscale vragen op het gebied van AccountancyAuditBelastingadviesBTWCorporate FinancePersoneel en salaris, en Online diensten.

Neem gerust contact met ons op.