Zoeken op

Zoeken op

Alles

Kennisgroep

Kinderopvang

Ontwikkelingen in de economie en maatregelen van de Rijksoverheid, zowel positief als negatief, zorgen voor veranderingen in de kinderopvangbranche. Zo kunnen jaren van forse groei opgevolgd worden door tijden waarin de vraag en de werkgelegenheid sterk afneemt. Hoe de huidige situatie of het toekomstperspectief ook is, het is in alle gevallen belangrijk dat je de organisatie op tijd bijstuurt en geen kansen onbenut laat.

Alle kennisgroepen
Vergoeding zelf betaalde kinderopvang

Specialistische Kennis

Om hier op een goede manier op te anticiperen met een blijvend gezond rendement, heb je steeds meer specialistische financiële kennis nodig. Wij bieden jou deze kennis graag aan met onze Kennisgroep Kinderopvang. Dit multidisciplinaire team volgt nauwgezet de ontwikkelingen in de branche en ondersteunt dagelijks veel kinderopvangondernemingen. Door onze brede kennis van zowel de branche als ons eigen financiële vakgebied kunnen we je doeltreffend adviseren. Zo passen wij op de financiële situatie.

We weten dus wat er speelt en adviseren je graag bij alle vraagstukken zoals;

Administratief

Fiscaal

En ook

Contact

Met onze specifieke kennis, ruime ervaring en ondernemerszin zijn we de betrouwbare sparringpartner. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.