Zoeken op

Zoeken op

Alles

Kennisgroepen

Media

Breedband, digitale televisie en nieuwe media concepten zijn voor jou geen vage begrippen maar dagelijkse realiteit. Geldt dit inzicht ook voor de administratie en interne beheersing?

Onze kantoren in Bussum en Hoofddorp zijn gevestigd in het hart van de Nederlandse mediawereld. Vanuit hier adviseren we media- en entertainmentbedrijven op financieel en fiscaal gebied.

Alle kennisgroepen
avg toestemming

Media administratie en financiën

Technische ontwikkelingen en eisen aan mediabudgetten hebben het medialandschap aanzienlijk veranderd. Dit vereist creativiteit en kostenbewustzijn bij u als media ondernemer. Wij denken graag met je mee over zaken als herpositionering, strategieontwikkeling en (her) financiering. Zo zoeken we praktische oplossingen gericht op groei en stabiliteit.

Je wilt weten hoe de organisatie ervoor staat. Daarom is het belangrijk dat de managementinformatie, budgetten en projectadministraties actueel en overzichtelijk zijn. Grip op de onderneming is essentieel voor bijvoorbeeld opdrachtgevers en bankiers. Wij helpen je hier graag mee.

Diensten

Internationaal

Via ons wereldwijde netwerk van Moore kunnen wij ook over de grens adviseren over licentierechten, royalty’s, intellectueel eigendom en fiscale optimalisatie.

Contact

Weten wat Moore MTH voor je kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.