Zoeken op

Zoeken op

Alles

Kennisgroepen

Reisbranche

Toenemende onrust in de wereld door o.a. de coronacrisis. De reiswereld beleeft een turbulente tijd. Diverse ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Dynamic Packaging, toename van zelfstandige reisadviseurs, online en social media mogelijkheden, overnames, franchiseorganisaties, btw-wijzigingen, bricks and clicks zijn aan de orde van de dag.

De verantwoordelijkheden richting SGR en touroperators nemen verder toe. De consument zoekt belevenis en kan reiswensen via diverse kanalen realiseren. Het bieden van toegevoegde waarde wordt steeds belangrijker. Ondernemers in de reisbranche hebben steeds meer specialistische en financiële kennis nodig om de juiste strategische beslissingen te nemen. Onze specialisten helpen je graag op weg bij het maken van goede keuzes en het verbeteren van bedrijfsresultaten.

Kennisgroepen
grensoverschrijdend zaken doen

Kennisgroep Reisbranche

Alle kennis van de reisbranche hebben wij gebundeld in de Kennisgroep Reisbranche. Dit multidisciplinaire team houdt de kennis van de sector voortdurend up to date en ondersteunt onze adviseurs bij alle vraagstukken waar je mee te maken krijgt. Wij verzorgen je reis in de financieel-economische wereld zodat je optimaal kunt ondernemen.

Onze kennis van diverse softwaresystemen in de reisbranche (bijv. BAS by Fadiro) en efficiënte mogelijkheden voor actuele managementrapportages geeft je grip op de financiële situatie.

Zelfstandige reisadviseurs

Als zelfstandig reisadviseur kun je tegen lage kosten jaarcijfers en aangiften inkomstenbelasting opstellen. Onze specialisten vertellen je er graag meer over.

Diensten

Contact

Neem hieronder contact op met een specialist van de kennisgroep via 0527 613 841 of met een adviseur van een vestiging in de buurt. Wij staan voor je klaar.

Downloads


 

Contactpersonen

Vincent Corjanus

Vincent Corjanus AA

Adviseur Reisbranche

[email protected]