Zoeken op

Zoeken op

Alles

Personal Finance

Als ondernemer heb je ook te maken met persoonlijke financiële onderwerpen die de aandacht soms vragen. Als je je zaakjes voor jezelf en privé goed voor elkaar hebt profiteer je echt maximaal van het bedrijfsresultaat. Je passie is ondernemen. Onze passie is je financieel te ontzorgen zowel in je bedrijf als in je privésituatie.

Blog: persoonlijk financieel plan
Onderweg werken

Advies op maat

De veranderingen in de belasting- en regelgeving volgen zich in snel tempo op. Dit vraagt veel van jou als ondernemer. Wat zijn de gevolgen voor mijn onderneming, maar zeker ook voor mij als ondernemer privé? De accountant en accountmanager van de bank geven je adviezen die van belang kunnen zijn voor de onderneming. Maar wie geeft je advies over privé financiën die vaak ook verweven zijn met de onderneming? Je kunt hierbij denken aan pensioen of arbeidsongeschiktheid, maar ook een overlijden heeft invloed op (de continuïteit van) de onderneming. Het verkrijgen van een passende financiering voor jou als ondernemer wordt steeds moeilijker. Heb je plannen om een ander huis te kopen en wil je echt een onafhankelijk advies? De gecertificeerd financieel planner (FFP) van Moore MTH helpt graag met een privé advies op maat.

Jij staat centraal

De Personal Finance adviseur geeft een eerlijk en onafhankelijk advies waarbij de huidige persoonlijke situatie, wensen en behoeften centraal staan. Na een uitgebreide inventarisatie en kritische blik op de huidige financiële situatie zal er een helder financieel plan uitgewerkt worden. Indien gewenst kunnen wij je begeleiden in mogelijke vervolgacties. De Personal Finance adviseur wordt niet betaald uit provisies van een bank of verzekeraar en is daardoor echt onafhankelijk. Hij kijkt wat voor jou van belang is en laat zich niet leiden door producten. Je persoonlijk financieel plan zal periodiek met je worden besproken en beoordeeld worden op actualiteit.

De toegevoegde waarde

Personal Finance adviseur

Wil je profiteren van een eigen Personal Finance adviseur die echt onafhankelijk is, zich niet laat leiden door producten en waar je als klant centraal staat? Neem dan contact met ons op.

Relevante webpagina`s:
Ontslag
Continuïteit bedrijf en gezin