Zoeken op

Zoeken op

Alles

Corporate Finance

Recovery

Herstel van het vertrouwen en werken aan rendement. Wij spannen ons maximaal in om enerzijds het geschade vertrouwen te herstellen en anderzijds om samen met de ondernemer te werken aan de verbetering van het rendement van de onderneming. Daar staat Recovery voor.

Meer BIK voor mkb

Toegevoegde waarde

Onze missie is de ondernemer op financieel, operationeel en fiscaal vlak te faciliteren bij zijn ondernemingsactiviteit. Dat beweegt ons en dat is ons vak. Wij merken dat een vaktechnische benadering op financieel gebied vaak toegevoegde waarde levert voor ondernemers. Wij openen hun de ogen en initiatieven worden daardoor al dan niet ontplooid. Wij worden enthousiast van self-made ondernemers, maar ook van bedrijven die al gedurende vele decennia van de ene generatie overgaan naar de volgende generatie.

Groei ontmoeten wij positief en stimuleren wij waar mogelijk. Wij geloven in het spreekwoord: stilstand is achteruitgang. Dat vertaalt zich in een continue focus op rendementverbetering, ook als het goed gaat. Waardecreatie is immers een dagelijks repeterende taak. Dit vraagt vandaag om een blik op morgen, bouwend op de ervaring van gisteren. Dankzij deze gerichtheid zijn wij ook een logische en uitstekende partner bij turnaround situaties.

Zware tijden

Helaas gaat het niet altijd goed, is er niet altijd groei. Noch in de economie, noch in de markt. Zelfs een periode van krimp komt van tijd tot tijd voor. Ook dan zijn we er voor jou. Voor de ondernemer die gelooft in zijn product, voor de entrepeneur die ook dan vecht voor zijn zaak, voor de telg die strijdt voor het familiekapitaal.

En ook dan – zeker dan – is onze deskundigheid en ervaring van toegevoegde waarde. Juist ook door onze verbondenheid met de regio en de goede contacten met collega’s, financiële instellingen, advocaten. Met onze jarenlange ervaring en onze dagelijkse voeling met de markt weten wij als geen ander of een bedrijf nog kansen heeft. In no-time wordt duidelijk of er perspectieven zijn, waar de knelpunten liggen, of die oplosbaar zijn en binnen welke termijn.

Wij staan klaar!

Ter completering van ons team werken wij samen met gerenommeerde marktpartijen. Daarbij kan gedacht worden aan interim-management, insolventieadvocaten, arbeidsrechtjuristen, private-equity en organisatieadviseurs. Voor deze laatste noemen wij graag onze partner IJsselvliet Organisatieadviseurs. IJsselvliet is een organisatieadviesbureau dat organisaties helpt de strategische doelen scherp voor ogen te houden en deze daadwerkelijk te bereiken. Samen met partijen als hen zorgen wij voor de beste geïntegreerde aanpak voor de onderneming.