Zoeken op

Zoeken op

Alles

Safe

Safe

De kracht van persoonlijk financieel management in jouw eigen digitale financiële kluis!

Nog geen Safe? Neem dan contact met ons op via telefoon: 0521-512938 of per e-mail: [email protected].

Het goed op orde houden van persoonlijke financiële documenten valt niet mee, zeker niet voor een ondernemer. Laat staan dat jij of je partner op elk belangrijk moment direct inzicht heeft. Vanaf nu hoef je je hierover geen zorgen meer te maken. Vanaf nu kun je gebruikmaken van Safe. Voor inzicht en een goed gevoel.

 

Direct inloggen
Wil je meer weten over onze online diensten?
Moore MTH safe keys

Financiën in balans met Safe

Op ieder moment van de dag alle belangrijke documenten binnen handbereik en direct inzage in de persoonlijke financiën. Een droomscenario dat werkelijkheid wordt met Safe.

Safe is een beveiligde internetomgeving waarin wij alle gegevens en documenten overzichtelijk vastleggen. Op basis van lijfrente(s), kapitaal-, pensioen-, overlijdensrisico- en arbeidsongeschiktheidpolis verzorgen wij een eerste financiële analyse. Zo weet je direct waar je staat. Maar zo weet je vooral ook wat je te doen staat. Wil je bijvoorbeeld de pensioenleeftijd verlagen, dan heeft dit altijd financiële gevolgen. Dat betekent dat je nu al moet beginnen met bijsturen. Safe biedt je de mogelijkheid om zelf een eenvoudige analyse te maken. Voor een uitgebreider advies kun je terecht bij Personal Finance.

Maar Safe biedt nog veel meer. Persoonlijke documenten kun je eenvoudig uploaden. Je testament, wensen ten aanzien van je uitvaart, verzekerings-polissen, akte huwelijkse voorwaarden, een kopie van je paspoort, rijbewijs etc. Safe kun je inrichten voor jezelf, maar ook voor familieleden. Van inlog- en pukcodes, tot aan het nummer dat je dient te bellen om bankpassen te blokkeren na diefstal. Jouw persoonlijke in-logcode van Safe zorgt ervoor dat je overal ter wereld via een internetverbinding gegevens kan inzien.

Altijd inzicht in je persoonlijke financiële positie

Sinds de uitbreiding van onze dienstverlening met Personal Finance ervaren wij veelvuldig dat ondernemers onvoldoende inzicht hebben in hun persoonlijke financiën. Er is behoefte aan inzicht. Safe biedt dit inzicht en kan een overzicht bieden van je huidige situatie in verschillende omstandigheden. Denk daarbij aan:

Op basis hiervan kun je zien of aanvullend advies gewenst is. De gecertificeerd financieel planners van Moore MTH adviseren je graag verder. Wij zorgen voor het inrichten van je persoonlijke Safe met de bijbehorende financiële analyses.
Hiervoor berekenen wij eenmalig slechts €495,- ex BTW. Voor een jaarlijkse fee van €75,- ex BTW maak je gebruik van Moore MTH Safe en nemen wij ieder jaar contact met je op om eventuele aanpassingen in je gegevens te bespreken.

Meer weten?

Heb je vragen over Safe? Neem dan gerust contact op met je Moore MTH adviseur, vul ons contactformulier in, of stuur een e-mail naar: [email protected]. Wij staan voor je klaar.