Zoeken op

Zoeken op

Alles

Personeel en Salaris

Salarisadministratie en -verwerking

Verwerking van de salarissen van medewerkers is meer dan een druk op de knop. Fiscale en sociale wetgeving, aangevuld met CAO- en arbeidsrechtelijke zaken, maken salarisverwerking een vak apart. Veel werkgevers besteden het dan ook uit. Werknemers moeten immers kunnen vertrouwen op een foutloze salarisstrook. Daarnaast verwacht je deskundig advies zodat je tijd overhoudt voor belangrijkere zaken.

due dilligence

Uitbesteding salarisadministratie

Kost het voeren van een salarisadministratie teveel tijd? Vraag je je af of de kwaliteit voldoende gewaarborgd is of heb je geen back up bij onverwachte uitval van de salarisadministrateur? Je kunt de salarisadministratie volledig uitbesteden aan onze specialisten.

Salaris & Personeel Online

Met onze internettoepassing Salaris & Personeel Online nemen wij je een aantal administratieve en juridische werkzaamheden uit handen. Je voert zelf de gegevens van werknemers in en kunt eenvoudig wijzigingen doorvoeren. Besteed je liever de hele administratie aan ons uit? Dat kan natuurlijk ook.

Wij controleren de ingevoerde gegevens en zorgen dat alles is afgestemd op actuele wet- en regelgeving. De periodieke output ontvang je digitaal van ons. Je bepaalt vervolgens zelf of je dit digitaal of op papier naar werknemers stuurt.

Specialisten

Ons team van salarisadministrateurs en -adviseurs wordt bijgestaan door specialisten op het gebied van Arbeidsrecht, Loonbelasting/Sociale verzekeringen en HR. Zo bieden wij je full service advies op het gebied van personeel en salarissen.