Zoeken op

Zoeken op

Alles

Accountancy

Samenstel

Onze specialisten helpen je graag bij het opstellen en samenstellen van de jaarrekening. Hierdoor heb jij grip op de bedrijfsvoering.

Klanten, medewerkers en andere belanghebbenden bij een organisatie, hechten grote waarde aan de betrouwbaarheid van de organisatie. Maar ook voor jou als ondernemer is het belangrijk om op de cijfers te kunnen vertrouwen, te weten dat de administratie op orde is en op het juiste moment bij te kunnen sturen. Dat vertrouwen vormt de basis van onze dienstverlening.

Neem contact op
samenstel

Inzicht in bedrijfsvoering

Als ondernemer ben je verplicht een gedegen bedrijfsadministratie te voeren. Hiermee worden sterke en zwakke plek­ken in de bedrijfsvoering direct zichtbaar en kun je snel reageren op veranderingen. Onze specialisten helpen je graag bij het opstellen, beheren en interpreteren van de administratie. Je kunt deze werkzaam­heden natuurlijk ook volledig aan ons uitbesteden of de gegevens zelf online verwerken via ons online klantportaal Moore MTH Direct.

Financiële verantwoording

Naast het voeren van een administratie geef je de resultaten weer in een jaarrekening. De jaarrekening vormt de financiële verantwoording van het bedrijf en bevat belangrijke informatie voor jou, maar ook voor de bank en de Belastingdienst. Wij stellen de jaarrekening samen, en kunnen deze indien nodig ook beoordelen of controleren. Dankzij recente technologische ontwikkelingen zoals XBRL/SBR, kunnen wij de jaarrekening nog efficiënter versturen naar de bank en de Kamer van Koophandel.

Tussentijdse rapportage en advies

Natuurlijk wil je zoveel mogelijk kansen benutten. Daarom kijken we niet alleen achteraf naar prestaties. Via tussentijdse rapportages en exploitatie­ en liquiditeitsprognoses houden we continu de vinger aan de pols, zodat je tijdig kunt bijsturen als dat nodig is. We adviseren je graag over de toekomst van het bedrijf.

Wij weten de weg!

Wil je ook inzicht in sterke en zwakke punten in de bedrijfsvoering, advies bij het nemen van investeringsbeslissingen of rendement verbeteren? Dan kun je rekenen op een vaste adviseur die je zaken behartigt en ze ook kent. Sleutel­woorden in onze dienstverlening zijn aandacht en betrokkenheid. Gekoppeld aan ervaring en ondernemerszin, betekent dat een alerte en flexibele dienstverlening. In welke branche je ook werkzaam bent, wij weten de weg!

Neem gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen. Wij staan voor je klaar.