Zoeken op

Zoeken op

Alles

Zorg

Tweedelijns zorg

Cliëntgericht werken, vergrijzing, schaarse arbeidskrachten en een toenemende behoefte aan technologie en innovatie bepalen het beeld van de zorgsector vandaag de dag. Ook voel je de toegenomen marktwerking en concurrentie tussen verzekeraars.

Kennisgroepen
Meer weten over de kennisgroep zorg?
gezichtsbescherming zorg

Vermindering zorgspecifieke wet- en regelgeving

De gereguleerde marktwerking heeft ook voordelen. Zo is de zorgspecifieke wet- en regelgeving verminderd. De eisen aan jouw financiële verslaggeving worden steeds meer gelijk getrokken met de algemene bepalingen in het burgerlijk wetboek en de richtlijn voor de jaarverslaggeving voor zorginstellingen. Zijn jouw administratieve organisatie en interne beheersing op orde, dan kunnen het bestuur en de controlerend accountant de financiële verslaggeving effectiever controleren.

Onze controle gaat verder dan de zorgregistratie. Ook vraagstukken op het gebied van personeel, inkoop, automatisering en belastingen, spelen een belangrijke rol. Effectieve processen en procedures wordt daarbij steeds belangrijker.

Kennisgroep Zorg

De financiële kennis van uw sector hebben wij gebundeld in onze kennisgroep Zorg. Dit multidisciplinaire team houdt de kennis van jouw sector voortdurend up to date en ondersteunt onze medewerkers bij alle complexe vraagstukken waar jij als zorgprofessional mee te maken krijgt. Zo kunnen zij voor jou de juiste sparringpartner zijn.

Diensten tweedelijns zorg

Contact

Voor al jouw financiële zorgvragen kun je rekenen op een vaste adviseur die jouw zaken kent en ze ook behartigt. Neem contact op met de Kennisgroep Zorg via telefoonnummer (033) 258 03 30.