Zoeken op

Zoeken op

Alles

YES!

Goed dat jij je bezighoudt met de preventie van verzuim! Meld je hieronder aan voor meer informatie en/of voor een gratis consultmoment.

 

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de privacy policy van Moore MTH.

Eindejaarstips 2021

Special Eindejaarstips 2021

Wat kun je als ondernemer fiscaal dit jaar nog regelen? Zijn er voor de dga belangrijke aandachtspunten waarop je moet anticiperen? Op welke zaken moet je je als werkgever voorbereiden op het nieuwe jaar?

Bekijk alle tips in deze uitgebreide Special Eindejaarstips.

Verantwoordingen en aandachtspunten voor de zorgsector

Moore MTH talks! – Verantwoordingen en aandachtspunten voor de zorgsector

Zorgaanbieders leveren het hele jaar zorg aan haar cliënten. De kosten hiervan dienen te worden verantwoord. Voor zorgaanbieders een jaarlijks terugkerende situatie, die veel tijd en aandacht kosten. Waar moeten zorgaanbieders nu rekening mee houden bij de verantwoordingen?

mth talks!

Met dit online concept brengen we actuele en relevante thema’s onder jouw aandacht. Elke eerste dinsdag van de maand nemen we jou in ongeveer 45 minuten mee in steeds een ander onderwerp dat interessant is voor jou. Zowel specialisten van Moore MTH als sprekers vanuit het werkveld én ondernemers uit de praktijk komen aan het woord. Het is mogelijk zelf vragen in te sturen, vooraf of tijdens de talks!

Houd onze LinkedInFacebookInstagram en/of Twitterpagina in de gaten voor meer informatie.